top of page

Ofte stilte spørsmål 

Dersom du ikke finner svar på det du lurer på her, så er det bare å ta kontakt!

Helgeåpent

Generell informasjon om helgeåpent finner du her

Må jeg booke måltidet mitt eller overnattingen?

Vi ønsker at alle booker måltidet sitt, da det hjelper oss med å beregne hvor mye mat vi skal lage. 

Hytta har et begrenset antall sengeplasser og man må derfor gjøre en booking når man skal overnatte, slik at man har betalt for seg og er sikret at det er plass på hytta.

Er hytta åpen denne helgen? Kan jeg komme?

Helgene vi er åpent annonseres som arrangement på vår facebookside - så følg med der! Vi holder desverre ikke åpent hver helg, da hytta også leies ut til private arrangementer.  Kommende helgeåpent vil også ligge under booking her på nettsiden.

 

Kan jeg ta med egen alkohol, mat eller drikke?

Nei.

Hvordan kommer jeg meg til/fra hytta?

Vi stiller enkelte helger med gratis buss til og fra hytta lørdags ettermiddag, altså opp til hytten i 17 tiden og tilbake til byen før 21. 

Bussrute 26 til Skistua

Er man sporty kan man gå fra Byåsen butikksenter.

Mat / Kjøkkenet

Jeg har allergier

Dette kan du varsle om i en boks i bookingskjema for helgeåpent. Dersom du skal besøke Studenterhytta med en klubb eller forening, har de ansvar for å informere oss om alle allergier blant deres deltakere. 

Er det mulighet for å få vegetar eller vegansk mat?

Det er det! Samme opplegg som med allergi gjelder. Her er det også bare å legge inn om man ønsker vegansk i bookingskjema for måltid, ellers har vi som regel et vegetaralternativ. 

 

Hvor betaler man?

Man betaler i baren. 

Utleie til private arrangementer

Generell informasjon om utleie finner du her

Når er det mulig å leie hytta?

Det er ikke mulig å leie hytta mer dette semesteret!! Perioden man kan leie Studenterhytta er: Høstsemesteret: fra slutten av august til andre uka i november og vårsemesteret: fra midten av januar til slutten av april. Dette er fordi hytta er stengt under eksamensperioden. 

Hvem kan leie hytta?

Studenterhytta leies i hovedsak ut til NTNUI grupper og andre foreninger fra NTNU, men alle er velkommen til å søke om å leie hytta til arrangementer. Merk at NTNUI grupper vil bli prioritert.

 

Hvor mange er det plass til?

Vi leier ut hytta for arrangementer med opp til 150 deltakere. Alle arrangementer med rundt 100 deltakere vil ha krav om at vektere skal være tilstede. Hytta har også plass til at 50 stk kan overnatte. 

Hva koster det å leie hytta?

Prisen på utleie vil variere basert på hvilke tjenester man ønsker å benytte seg av (stamp, badstu, utvask), antall deltakere, mat og antall som overnatter. Se utleiesiden for mer informasjon. 

bottom of page