Meny SIT

Under ligger menyen til SIT for catering ved bookinger.

Image by ERIC ZHU

Middag på arrangementer bestilles normalt gjennom Sit Catering, fordi vi har et samarbeid med dem. 2 uker før arrangementet må man si hva slags retter man ønsker, antall porsjoner, samt komme med en allergenliste + info om noen er vegetarianere/veganere.

 

Man kan ønske seg andre retter, men det er ikke garantert at Sit kan lage det. Videre er det mulig å ordne med catering selv, men da må utleier selv fikse bestilling og transport opp til hytta. Utleier har ikke lov til å bruke kjøkkenet på hytta. Medbrakt mat er heller ikke greit å spise på hyttas område. Medbrakt alkohol er det nulltoleranse for. 

Menyen til Sit med pris:

 

Hovedrett 

Kjøttkaker i brunsaus kr 105,-

med erterstuing, kokt potet og tyttebærsyltetøy

 

Kokt laks kr 130,-

med agurksalat, kokt potet og seterrømme

Brun lapskaus kr 125,-

med flatbrød og smør

Fiskegrateng kr 105,-

med raspet gulrot og smeltet smør

Rømmegrøt kr 95,-

med smør, sukker og kanel

Chilli sin carne kr 90,-

vegetarisk tomat- og bønnegryte

Dessert

Riskrem med rødsaus kr 70,-

Karamellpudding med krem kr 70,-

Tilslørte bondepiker kr 70,-

Konfektkake med bringebær kr 75,-