top of page

Acerca de

35D63C78-0F2A-40AD-8EFD-4635C6E88BDC.jpeg

Bli med!

Hyttestyret

Studenterhyttas styre har det øverste ansvaret for drift og vedlikehold av hytta. Som en del av styret til Studenterhytta vil du bli med i en god gjeng på rundt 13 personer som sammen drifter hytta. Hvert hyttestyremedlem har sitt eget ansvarsområde, man har også noen felles ansvarsområder som gjelder alle i styret: ukentlige styremøter, rundt to vakter på hytta i måneden, lage god stemning. Er du en person som har lyst til å bidra litt mer til Hytta og som har lyst på litt mer ansvar, så er styret noe for deg! I tillegg til vervene som lyses ut, består styret også av følgende stillinger: Hyttesjef, Visehyttesjef, Kasserer, Økonomisjef, Vedlikeholdssjef, Prosjektsjef, Bookingsjef, Personalansvarlig og Barsjef. Ingen av vervene krever noen forkunnskaper, kun lærevillighet! 

Søk styreverv i søknadsskjema her.

Anker 1

LEDIGE STYREVERV HØSTEN 2024:

Kjøkkensjef

Med rollen som kjøkkensjef har du det høyeste ansvaret på kjøkkenet, over kokkegruppen og souschefene. Du har som regel et par skift i løpet av måneden. I tillegg sitter du i styret, hvor du representerer resten av kjøkkengruppen, og har mulighet til å komme med ønsker og innspill til hytta. Når det trengs har du også møte med resten av souschefene hvor dere planlegger hva som skal serveres på hytta. Alt er opp til dere!

PR-sjef

PR-sjef har i oppgave å gjøre Studenterhytta synlig for Trondheims studenter. Dette innebærer å legge ut innlegg på Hyttas sosiale medier, samt oppdatere hjemmesiden når det trengs. Du har også en PR/Event-gruppe, som blant annet kan hjelpe til med å ta bilder og videoer fra ulike arrangementer. Det er også din jobb å lede planlegging og utførelse av rekruttering.

Sosialansvarlig

Som Sosialansvarlig vil du ha ansvar for de sosiale arrangementene som foregår for de frivillige på Hytta. Dette kan være både små og store arrangementer, både på hytta eller i byen. Du vil også få mye frihet til å bestemme hvilke sosiale aktiviteter vi skal arrangere. I tillegg vil du få hjelp av PR/Event-gruppa til å planlegge og arrangere arrangementer.

Materialansvarlig

Materialansvarlig vil ha ansvar for design, bestilling og ha oversikt over all form for materialer vi trenger. Dette innebærer blant annet klær med logo, material til stand, og utstyr vi trenger til dugnader. Derfor passer dette vervet for deg som er oversiktlig og kreativ.

Anker 2

Søk her!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hvilke styreverv ønsker du å søke?
Takk for søknaden!
Vi vil kontakte deg for å sette opp et intervju!
Ønsker du også å søke verv i Hyttegruppa, hvilke?
bottom of page