top of page

Acerca de

35D63C78-0F2A-40AD-8EFD-4635C6E88BDC.jpeg

Bli med!

Hyttestyret

Studenterhyttas styre har det øverste ansvaret for drift og vedlikehold av hytta. Som en del av styret til Studenterhytta vil du bli med i en god gjeng på rundt 13 personer som sammen drifter hytta. Hvert hyttestyremedlem har sitt eget ansvarsområde, man har også noen felles ansvarsområder som gjelder alle i styret: ukentlige styremøter, rundt to vakter på hytta i måneden, lage god stemning. Er du en person som har lyst til å bidra litt mer til Hytta og som har lyst på litt mer ansvar, så er styret noe for deg! I tillegg til vervene som lyses ut, består styret også av følgende stillinger: Kasserer, Økonomisjef, Prosjektsjef, Bookingsjef, PR-sjef, Personalansvarlig og Sekretær. Ingen av vervene krever noen forkunnskaper, kun lærevillighet! 

Søk styreverv i søknadsskjema her.

Anker 1

LEDIGE STYREVERV VÅREN 2024:

Hyttesjef

Hyttesjefen har hovedansvaret for at driften på Studenterhytta skal gå rundt. Ansvaret går spesielt ut på å lede styremøtene, delegere oppgaver og å ha hovedkommunikasjon med våres samarbeidspartnere. I tillegg har Hyttesjefen ansvar for å følge opp styremedlemmene, både ved å passe på at arbeidsoppgaver blir gjort og å forsikre seg om at alle har det bra. Styret inkluderer også en Visehyttesjef som vil hjelpe til der Hyttesjefen trenger det. Med dette vervet vil du få en helt spesiell erfaring som leder av en frivillig organisasjon, og samtidig blir du en del av en sosial gjeng. Dermed passer vervet for deg som er sosial, strukturert og ikke redd for å ta plass!

Visehyttesjef

Visehyttesjefen er Hyttesjefens høyre hånd, og sammen vil disse bli enige om arbeidsfordeling mellom dem. Som Visehyttesjef  skal du også stille opp dersom Hyttesjefen ikke har mulighet til det, både når det kommer til å være møteleder, og eventuelle andre oppgaver. Med dette vervet vil du få en smakebit på hvordan det er å være i en lederrolle, uten å ha hovedansvaret selv. Vervet passer for deg som vil ta ansvar, men også være god til å kommunisere og samarbeide.

Kjøkkensjef

Med rollen som kjøkkensjef har du det høyeste ansvaret på kjøkkenet, over kokkegruppen og souschefene. Du har som regel et par skift i løpet av måneden. I tillegg sitter du i styret, hvor du representerer resten av kjøkkengruppen, og har mulighet til å komme med ønsker og innspill til hytta. Når det trengs har du også møte med resten av souschefene hvor dere planlegger hva som skal serveres på hytta. Alt er opp til dere!

Sosialansvarlig

Som Sosialansvarlig vil du ha ansvar for de sosiale arrangementene som foregår for de frivillige på Hytta. Dette kan være både små og store arrangementer, både på hytta eller i byen. Du vil også få mye frihet til å bestemme hvilke sosiale aktiviteter vi skal arrangere.

Materialansvarlig

Materialansvarlig vil ha ansvar for design, bestilling og ha oversikt over all form for materialer vi trenger. Dette innebærer blant annet klær med logo, material til stand, og utstyr vi trenger til dugnader. Derfor passer dette vervet for deg som er oversiktlig og kreativ.

Barsjef

Barsjefen har hovedansvar for drift av baren, og har en bargruppe under seg. Som barsjef bestiller du drikke til alle arrangementene som holdes på Hytta. Du må lære deg og ha oversikt over alle reglene som gjelder vår skjenkebevilling.

Anker 2

Søk her!

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hvilke styreverv ønsker du å søke?
Takk for søknaden!
Vi vil kontakte deg for å sette opp et intervju!
Hvilke grupper ønsker du å søke?
bottom of page