top of page

Bli frivillig i

Studenterhytta

Er du glad i hyttekos, fest, badstue og stamp? Synes du det er bra at studentene i Trondheim har tilgang til dette for en rimelig penge? Er du et ja-menneske med stå-på-vilje? Da bør du søke verv i Studenterhytta!

EA6B0867-7AC4-4BD3-BA9B-E949F700E86D.jpeg

Studenterhytta søker personer i en hyttegruppe, som hjelper til i den daglige driften av hytta. Som medlem av hyttegruppa vil du kunne benytte hytta til privat bruk når den ikke er åpen, og få rabatt på mat og drikke. Vi har totalt seks ulike typer verv i hyttegruppa.

Studenterhyttas styre har det øverste ansvaret for drift og vedlikehold av hytta. Som en del av styret til Studenterhytta vil du bli med i en god gjeng på 10 personer som sammen drifter hytta. Hvert hyttestyremedlem har sitt eget ansvarsområde, man har også noen felles ansvarsområder som gjelder alle i styret: ukentlige/biukentlige styremøter, rundt tre vakter på hytta i måneden, lage god stemning. Er du en person som har lyst til å bidra litt mer til hytta og som har lyst på litt mer ansvar så er styret noe for deg! Ingen av vervene krever noen forkunnskaper, kun lærevillighet!

696C6FC1-B194-4195-B11D-7E2DEFE08417.jpeg
bottom of page